Suomen mahtavin kuvasto on taas täällä!

Järjestyksessään jo 140:s Biltema-kuvasto on tänään noudettavissa kaikista Suomen Biltema-tavarataloista, ja lisäksi se jaetaan yli miljoonaan suomalaiseen kotitalouteen lähiviikkojen kuluessa. Tanakassa, lähes 700-sivuisessa kuvastossa on tuhansia laadukkaita ja edullisia tuotteita koko perheen tarpeisiin: niin kotiaskareisiin, autoiluun ja autotalliin, erilaisiin rakennusprojekteihin kuin vapaa-aikaankin esimerkiksi syksyisten puutarhatöiden, retkeilyn ja matkustamisen parissa.

Biltema on tunnettu pysyvästi edullisista hinnoistaan, jotka muuttuvat pääasiallisesti vain kahdesti vuodessa, keväisen ja alkusyksyisen kuvastonvaihdoksen yhteydessä. Tänään ilmestyvän syys-talvikuvaston yhteydessä kaikkiaan 700 tuotteen hintaa on laskettu aiemmasta.

Bilteman tuotteet on jaettu kahdeksaan pääkategoriaan, ja niistä jokaiseen mahtuu kiinnostavia uutuustuotteita. Esimerkiksi rakentajia ja nikkaroijia saattavat kiinnostaa uudet, laadukkaat maalisiveltimet, jotka sopivat hyvin myös ammattikäyttöön, sekä pian valikoimaan saatavat mustat nivelavain-, kiintoavain- ja hylsyavainsarjat, joille on myönnetty jopa 10 vuoden takuuaika.

Kesän jälkeen monen arki-illat alkavat täyttyä erilaisista harrastuksista. Kuntoilun vuoksi ei välttämättä tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, vaan oikeat välineet hankkimalla treenaaminen onnistuu helposti myös kotioloissa. Yhdeksi syksyn suosikeista voi kiistatta mainita Bilteman uudistuneen kuntoiluvälinevalikoiman, johon kuuluu kaikkea treenipenkeistä ja levytankosarjoista joogamattoihin ja hyppynaruihin – tietysti erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Lisäksi syksyyn kuuluvat vahvasti niin kodin tilojen kuin pihankin kuntoon laittaminen ja tavaroiden säilyttäminen ja varastointi. Esimerkiksi autotalliin saa tilaa paitsi kulkupelille myös muuhun puuhailuun, kun renkaat säilyttää näppärässä pyörillä kulkevassa rengastelineessä ja autonhoitotarvikkeet säilytyshyllyissä ja -laatikoissa, joita on Bilteman valikoimassa useita erilaisia. Puutarhan haravoinnin voi kätevästi korvata tehokkaalla yhdistetyllä lehti-imurilla/-puhaltimella. Kasaan puhalletut lehdet on nopea siirtää lehtisäiliöön tai kottikärryjen kyytiin hauskan lehtien- ja ruohonkerääjän avulla. Ei siis kannata antaa syksyn yllättää, vaan etsiä sopivat ratkaisut tilanteeseen kuin tilanteeseen Biltemasta!

Laajan tuotevalikoiman lisäksi kuvastoa selaileva voi tutustua lähemmin Bilteman konseptiin kuvaston alkulehdillä olevien lyhyiden tietoiskujen kautta. Niissä käsitellään mm. Bilteman laajaa ympäristön hyväksi tekemää työtä, kuten osin rautateille siirrettyjä tavarankuljetuksia, ympäristöystävällisten tavaratalojen rakentamista ja uusinta Muovinmetsästäjät-projektia, jossa Bilteman tavoitteena on vähentää muovin käyttöä kaikkiaan 80 % ensimmäisenä tavarataloketjuna Pohjolassa.

Bilteman Syksy ja talvi 2018/2019 -kuvasto jaetaan 1,4 miljoonaan suomalaiseen kotitalouteen. Mikäli on kieltänyt ilmaisjakeluiden ja mainosten jakamisen, kuvaston voi tilata myös Bilteman verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta. Lisäksi sen voi hakea Bilteman tavarataloista tai selailla verkkosivuilla olevaa digikuvastoa tai ladata sen pdf-muotoisena.

Bilteman suosittelemia tuotteita

Maalisivellin Pro: Sopii esimerkiksi ikkunanpielien, ovien ja puutöiden tarkkaan maalaamiseen. Kaikille maaleille. Hyvä imukyky, peittävyys ja tarkkuus, synteettiset harjakset ja ruostumaton pelti. Tuotenrot 88-954–88956. Alk. 2,70 €.

Treenipenkki: Treenipenkki, jossa useita treenimahdollisuuksia. Käännettävä selkänoja ja pehmustetut tyynyt. Enimmäiskuormitus. 110 kg. Bilteman tuotevalikoimasta löytyy treenipenkkiin sopivat tanko ja painot. Mitat: 1610 x 660 x 1120 mm. Tuotenro 14-967. 99 €.

Joogamatto: Joogamatto PVC-muovia. Matossa on liukumaton pinta ja se sopii esimerkiksi joogaan ja pilatekseen. Helppo taittaa kokoon. Ei sisällä lateksi ja ftalaatteja. Mitat: 1730 x 610. Erilaisia värejä ja kuvioita. Tuotenrot 14-959–14-960. Alk. 6,90 €.

Säilytyshylly: Tukevaa mustaa polypropeenia. Helppo koota ilman työkaluja. Soveltuu hyvin esimerkiksi autotalliin, kellariin, toimistoon tai varastoon. Tuotenrot 87-506–87-507, 87-5051–87-5052. Alk. 17,90 €.

Rengasteline pyörillä: Helpottaa renkaiden siirtämistä. Ehkäisee vanteiden vääntymistä ja kosteusongelmia.  Maks. kuormitus. 100 kg. Neljälle renkaalle, suurin renkaan leveys 225 mm. Korkeus 102 cm. Tuotenro 41-289. 14,90 €.

Bluetooth-kuulokkeet: Erittäin ohuet ja kevyet kuulokkeet 32 mm:n kalvolla. Langattomaan musiikin kuunteluun Bluetooth 4.1 -liitännän kautta. Kuulokkeissa on kosketuspainikkeet äänenvoimakkuuden, kappaleiden ja puheluiden hallintaan. Tuotenro 84-0040. 39,90 €.

Lehti-imuri/-puhallin: Yhdistetty lehti-imuri ja -puhallin. Imuritoiminnossa lehdet hienontuvat tehokkaasti 1/10-osaan. Teho 2600 W. Kierrosnopeuden säätö: 10 000 – 15 000 rpm, 40 litran pussi. Ilmavirtaus: Maks. 10,7 m³/min. Paino: 3,5 kg. 230 V. Tuotenro 18-580. 34,90 €. 

Kottikärryt: Perinteiset, korkealaatuiset kottikärryt, joissa ilmakumipyörä, puiset aisat ja galvanoitua levyä oleva allas. Rengaskoko: 16" x 4/2. Peltivanne, jossa liukulaakerit. Tilavuus 70-90 litraa. Paino 12,3 kiloa. Tuotenro 14-863. 59,90 €.

Lehtien- ja ruohonkerääjä: Lehtien, ruohojätteen yms. keräämiseen. Muovia. Koko 39 x 30 cm. Tuotenro 26-254. 4,90 €.