Seinäjoen Biltema uudistettiin!

Seinäjoen Biltema uudistettiin!

Bilteman myymäläuudistusprojekti aloitettiin reilu vuosi sitten, ja nyt uuden konseptin mukaisen ilmeen on saanut jo 13 Biltema-tavarataloa Suomessa. Viimeisimpänä muutoksen on kokenut Seinäjoen myymälä.

Seinäjoen Bilteman konseptiuudistusta juhlistetaan uudelleenavajaisten merkeissä tänä viikonloppuna 13.–15.12.2019. Koko viikonlopun ajan luvassa on tietysti mahtavia avajaistarjouksia, ja lauantaina myymälän 500 ensimmäiselle asiakkaalle tarjotaan herkulliset kakkukahvit klo 9.00 alkaen.

Oheiset avajaistarjoukset ovat voimassa vain Seinäjoen Biltema-myymälässä 13.–15.12.2019 niin kauan kuin tuotteita riittää. Rajoitus 2 kpl/talous.

Bilteman uudessa myymäläkonseptissa tuotteet pyritään tuomaan paremmin esille ja helpommin asiakkaiden löydettäviksi. Aiempaa matalampiin valikoimahyllyihin on laitettu esille tuotemalleja, jotka ovat asiakkaiden tarkasteltavissa ja helpottamassa heidän ostopäätöstään. Lisäksi sinne tänne on rakennettu sesongeittain päivitettäviä inspiraatioesillepanoja, joissa esitellään Bilteman laajaa ja monikäyttöistä valikoimaa. Ne kiinnostavat varmasti etenkin monia tee-se-itse-henkisiä asiakkaita, mutta tuovat myös viihtyisyyttä eri osastoille.

Uudistuksen yhteydessä tavaratalon kyltitystä on päivitetty aiempaa selkeämmäksi: katto-opasteiden ja pääostoskäytävän puoleisissa hyllypäädyissä olevien hyllypuhujien avulla asiakkaat löytävät etsimänsä. Selkeä kyltitys on tärkeä osa nykyaikaista itsepalvelukokemusta myymälässä, samoin kuin kassa-alueella asiointia nopeuttavat itsepalvelukassat, eri puolilla myymälää olevat asiakaspäätteet ja isommille tuotteille tarkoitetut noutohyllyt, joita on nyt tavaratalon jokaisella osastolla yhden ison noutovaraston sijaan. Itsepalveluun panostamista ei ole kuitenkaan tehty asiakaspalvelun kustannuksella, vaan asiakas voi aina saada neuvoja ja tietoa Bilteman osaavalta ja palvelualttiilta henkilökunnalta.

Tervetuloa tutustumaan ja tekemään löytöjä Bilteman laajasta valikoimasta sekä nauttimaan avajaistunnelmasta Seinäjoen uudistettuun myymälään!