WOW, nyt uudistui Bilteman Helsingin myymälä!

WOW, nyt uudistui Bilteman Helsingin myymälä!

Bilteman myymälöiden uusimisprojekti jatkuu, ja nyt konseptin mukaisen uuden, raikkaan ilmeen on saanut Helsingin tavaratalo. Sen kunniaksi myymälässä vietetään WOW-päiviä ja uudelleenavajaisia alkavana viikonloppuna.
Julkaistu 2018.11.29

– Nämä ns. faceliftit liittyvät laajempaan pohjoismaiseen projektiin, jonka tavoitteena on uudistaa kaikki konsernin myymälät noudattamaan yhtä ja samaa konseptia. Meillä Suomessa remontteja on takana nyt neljä, ja ensi vuoden aikana tämä määrä tulee tuplaantumaan. Tavoitteenamme on, että kevääseen 2020 mennessä olemme uusineet kaikki myymälämme, kertoo Biltema Suomen toimitusjohtaja, Jani Mahlakaarto.

Helsingin uudistetussa myymälässä huomio kiinnittyy etenkin aiempaa matalampiin hyllyihin, jotka tuovat sinne tilan tuntua ja valoisuutta. Seiniä koristavat konseptin mukaiset komeat kyltit ja banderollit, ja hyllyjen esillepanot ovat runsaita ja houkuttelevia. Siellä täällä olevat inspiraatioesillepanot esittelevät valikoiman laajuutta ja sitä, mihin kaikkeen tuotteita voi käyttää. 

– Lisäksi valikoimahyllyissä on paljon tuotemalleja, joita on mahdollista katsoa ja hypistellä aiempaa tarkemmin. Ne helpottavat toivottavasti asiakkaiden ostopäätöstä, mainitsee Teemu Salminen, joka vastaa Suomen Biltema-myymälöiden uudistamisprojekteista.

Tulevana viikonloppuna 30.11.–2.12.2018 Helsingin uudistettu myymälä täyttyy juhlahumusta uudelleenavajaisten merkeissä. Luvassa on huikeita tarjouksia sekä arvontoja, joista voi voittaa jouluisia palkintoja. Lisäksi lauantaina asiakkaat pääsevät maistelemaan Bilteman omaa uutuuskahvia, ja 500 ensimmäiselle asiakkaalle tarjotaan kakkukahvit klo 9 alkaen. Perheen pienimpiä kiinnostaa varmasti myymälässä kiertävä tonttu, jolle voi käydä vaikka kuiskimassa joululahjatoiveitaan!

Oheiset avajaistarjoukset ovat voimassa vain Helsingin Biltema-myymälässä 30.11.–2.12.2018, niin kauan kuin tavaraa riittää. Rajoitus 2 tarjoustuotetta/talous.

Lämpimästi tervetuloa alkavana viikonloppuna tutustumaan Bilteman laajaan valikoimaan, tekemään löytöjä ja nauttimaan avajaistunnelmasta uusitussa Helsingin myymälässämme!