Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Hyvä asiakkaamme,

Tavaratalomme ja asiakaspalvelumme palvelevat toistaiseksi normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus ja hyvinvointi on kuitenkin meille erittäin tärkeää ja suhtaudumme hyvin vakavasti maailmassa juuri nyt vallitsevaan hyvin poikkeukselliseen tilanteeseen. On tärkeää, että toimimme THL:n yleisen ohjeistuksen mukaisesti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Teemme kaikkemme, että pystyt asioimaan tavarataloissamme turvallisesti ja huoletta poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta.

Varotoimenpiteet tavarataloissamme:

  • Olemme tehostaneet myymälöidemme siivousta mm. kassa- ja asiakaspalvelualueella sekä henkilökunnan tiloissa.
  • Henkilökuntamme pitää ohjeistetun metrin turvaetäisyyden asiakkaisiin tartuntariskin minimoimiseksi. Toivomme, että myös asiakkaamme huomioivat tämän omalta osaltaan.
  • Käsien pesu ja desinfiointi ovat paras tapa ehkäistä taudin leviämistä. Tämän vuoksi käsidesiä on tarjolla myymälöissämme sekä asiakkaillemme että henkilökunnallemme. Tarjolla on myös kertakäyttökäsineitä.
  • Kahviloissamme (Raisio ja Kempele) on huolehdittu siitä, että vain henkilökunta pääsee käsiksi elintarvikkeisiin. Lisäksi pöytäryhmiä on vähennetty, jotta asiakkaamme voivat istua väljemmin nauttiessaan kahvilan antimista.

Vinkkejä ostoksille:

  • Osta & Nouda -palvelu on käytössä nyt kaikissa tavarataloissamme: voit siis halutessasi ostaa tuotteet verkkokaupastamme ja noutaa ne kahden tunnin kuluttua valitsemastasi myymälästä. Näin vältyt myymälässä tuotteiden etsimiseltä sekä niiden ja muiden pintojen tarpeettomalta koskettelulta.
  • Lataa uunituore Biltema App 2.0: puhelimeesi, jolloin itsepalveluostokset onnistuvat vieläkin paremmin ilman ylimääräisiä ihmis- ja pintakontakteja: voit luoda ostoslistan valmiiksi jo ennen tavarataloon tuloa, ja sovellus näyttää tuotteiden hyllypaikat.
  • Verkkokaupassamme teet edelleen ostokset kellon ympäri!

Pidetään yhdessä huolta toistemme terveydestä!