WOW, Kaarinan ja Raision myymälät uudistuivat!

WOW, Kaarinan ja Raision myymälät uudistuivat!

Biltema on aloittanut tavaratalojensa uusimisprojektin kuluvana syksynä. Nyt konseptin mukaisen uuden ilmeen ovat saaneet Turun alueen, eli Kaarinan ja Raision myymälät, joissa vietetään WOW-päiviä ja uudelleenavajaisia tulevana pyhäinpäiväviikonloppuna.

Onnistuneen remonttiprojektin jälkeen Kaarinan myymälässä on n. 400 neliömetriä enemmän myyntitilaa kuin aiemmin, ja Raisioon on isomman pinta-alansa ansiosta saatu runsaasti hyllytilaa ja inspiroivia malliesillepanoja. Uutta ilmettä juhlistetaan molemmissa tavarataloissa uudelleenavajaisten merkeissä tulevana viikonloppuna 2.–4.11.2018. Huikeiden avajaistarjousten lisäksi asiakkaille tarjotaan pullakahvit lauantaina 3.11. klo 9–12.

*Avajaistarjoukset ovat voimassa vain Kaarinan ja Raision myymälöissä 2.–4.11. tai niin kauan kuin tavaraa riittää. 2 tarjoustuotetta/talous.

Ennen Turun alueen myymälöitä ”kasvojenkohotus” tehtiin loppukesästä Tampereen tavaratalolle, ja projektia on tarkoitus jatkaa niin, että kaikki Suomen Biltema-tavaratalot on remontoitu vuoden 2019 loppuun mennessä.

Tervetuloa tulevana viikonloppuna tutustumaan Bilteman laajaan valikoimaan, tekemään löytöjä ja nauttimaan avajaistunnelmasta uusituissa myymälöissämme!