Jani Mahlakaarto Biltema Suomi Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Jani Mahlakaarto Biltema Suomi Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Julkaistu 2018.08.01

Biltema Suomi Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Jani Mahlakaarto 1.8.2018 alkaen. Yhteensä kuusi vuotta Lahden ja Espoon Biltema-tavaratalon päällikkönä työskennellyt Mahlakaarto on hoitanut Biltemassa samalla myös aluepäällikön tehtävää. Bilteman lisäksi hänellä on usean vuoden johtajakokemus mm. Bauhausista ja Kodin Ykkösestä.

Mahlakaarto siirtyy uuteen pestiinsä innokkain mielin ja kertoo, että Bilteman tavoitteena on uudistaa kaikki Suomen nykyiset tavaratalot uuden konseptin ilmeen mukaisiksi vuoden 2019 loppuun mennessä. Suurimpien myymälöiden yhteyteen tullaan myös avaamaan Biltema Café, joka takaa entistäkin paremman ostokokemuksen. Tällä hetkellä kahviloita on Suomessa kaksi, Raision ja Kempeleen tavaratalossa.

– Kuten aiemmin tänä vuonna tiedotimme, etsimme koko ajan aktiivisesti myös uusia tontteja, jotta voisimme avata koko perheen tavaratalon yhä useammalle Suomen paikkakunnalle. Jatkossakin haluamme tarjota laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan isoissa konseptimyymälöissämme, joiden valikoima on kattava ja heti asiakkaiden saatavilla, uusi toimitusjohtaja Jani Mahlakaarto kertoo.