Bilteman uudet verkkosivut on julkaistu

Julkaistu 2018.06.25

Bilteman aiempi verkkosivusto otettiin käyttöön vuonna 2009, joten nyt oli korkea aika harpata iso kehitysaskel eteenpäin ja siirtyä uuteen moderniin vaihtoehtoon. Alun vaatimattomammista vierailuluvuista on päästy siihen, että sivustovierailuja tehdään Biltema Suomen sivuille jo reilusti yli miljoona kappaletta kuukaudessa. 

– Myös käyttäjäprofiili on muuttunut suuresti noista ajoista, joten on tärkeää, että voimme vastata tähän muutokseen. Esimerkiksi nykyään yli puolet sivustolla vierailevista käyttää selaamiseen matkapuhelinta, joten meille oli erityisen tärkeää, että sivut ovat mobiilioptimoidut, kerrotaan Biltema Suomen markkinoinnista.

Bilteman omat IT-asiantuntijat ovat rakentaneet uuden nettisivuston alusta alkaen itse. Sivuilla käytetään viimeisintä teknologiaa, jotta käyttäjät saavat kokonaisuudessaan paremman käyttäjäkokemuksen. Uudella sivustolla on helpompi hakea tuotteita, navigoida valikoissa, saada inspiraatiota ja tietoa niin tuotteista kuin palveluista sekä tehdä ostoksia verkkokaupassa.

Vastaus asiakkaiden toiveisiin

Tärkeintä prosessissa on ollut vastata asiakkaiden toiveisiin uudenaikaisemmista ja käyttäjäystävällisemmistä verkkosivuista – ja nyt toiveisiin on vastattu. Vaikka uusi sivusto on nyt lanseerattu, ei se kuitenkaan tarkoita sitä, että se olisi täysin valmis. Sivustoa päivitetään, kehitetään ja seurataan jatkuvasti, jotta asiakkaille tarjottava sisältö olisi mahdollisimman korkealaatuista. 

– Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme uusinta teknologiaa. Tulevaisuudessa haluamme edelleenkin lanseerata uutta, tietenkin perusteellisen testaamisen jälkeen, Bilteman markkinoinnista todetaan.