Bilteman uudessa kuvastossa annetaan tilaa kodille ja remontoinnille

Bilteman uudessa kuvastossa annetaan tilaa kodille ja remontoinnille

Pohjoismainen vähittäiskauppaketju Biltema julkaisee tänään uuden kuvastonsa tulevaan sesonkiin, ja sen keskiössä ovat kodintarvikkeet ja sisustustuotteet sekä remontointiin tarkoitetut tarvikkeet ja välineet. Lisäksi yhtiön oma tuotemerkki, tähän asti polkupyöristään tunnettu Yosemite, kasvaa ja sisältää nyt myös uniikkeja treenivaatteita.

Tänä syksynä Biltema haluaa tuoda esiin varsinkin jatkuvasti kasvavaa koti- ja rakentamisvalikoimaansa. Erityisesti tänä vuonna, koronaviruksen sävyttämän kevään ja kesän jälkeen, alkava syksy on kuin uuden alku – ja se voi yhtä hyvin olla uuden alku myös kodille. Syysiltojen pimetessä ja ilmojen viiletessä vietämme taas enemmän aikaa sisätiloissa, joten kodin laittaminen ja sisustuksen uudistaminen tuovat vaihtelua ja kotoisaa tunnelmaa. Bilteman kotiosasto täydentyykin nyt muun muassa erilaisilla säilytyskoreilla, lasimaljakoilla, keittiövälineillä ja -koneilla sekä käytännöllisillä kotitoimistotuotteilla- ja -ratkaisuilla etätyöläisten iloksi.

Kuvaston keskeisimpiä tuotteita yli 1 100 uutuuden joukossa ovat puukuvioidut lattialaminaatit, jotka ovat 2-sauvaista tammea ja joita on kolmea eri sävyä: valkoista, vaaleaa ja perinteisempää tammea. Ympäristöystävälliset laminaattilaudat on helppo asentaa vain napsauttamalla kiinni toisiinsa.

Biltema-kuvasto-remontointi.jpg

Myös Bilteman polkupyöristään tunnettu Yosemite-tuotemerkki laajentuu vapaa-ajan mallistoksi sisältäen jatkossa myös treenivaatteita ja kuntoilutarvikkeita.

– Uusi treenivaatevalikoimamme on suunniteltu sopimaan täydellisesti pohjoismaiseen ilmastoon, ja se näkyy niin vaatteiden materiaaleissa ja toiminnallisuudessa kuin väreissäkin. Toivomme, että mallisto innostaa käyttäjiään liikkumaan, kuntoilemaan ja lähtemään ulos luontoon. Bilteman tapaan tuotteiden hintalapussa oleva summa sopii kaikkien lompakolle, kertoo Ingela Eriksson, Bilteman treenausvalikoiman tuotepäällikkö.

Yosemite-kuntoilu.jpg

Bilteman kuvastoa numero 144 jaetaan Suomessa yli miljoonaan kotitalouteen. Mikäli olet kieltänyt ilmaisjakeluiden ja mainosten jakamisen postilaatikkoosi, voit tilata kuvaston myös Bilteman verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta. Lisäksi kuvaston voi hakea mistä tahansa Biltema-tavaratalosta tai selailla verkkosivuilla olevaa digikuvastoa.