Bilteman tavaratalojen uudistusprojekti valmistui: Espoon myymälä lippulaivaksi

Bilteman myymäläuudistukset ovat olleet osa laajempaa pohjoismaista projektia, jossa on tavoitteena uudistaa kaikki konsernin myymälät yhden ja saman konseptin mukaisiksi. Suomessa reilun puolentoista vuoden projekti on tullut nyt päätökseensä, kun Espoonkin myymälä on saanut uuden raikkaan ilmeen.

Espoon uudistus on noudattanut pitkälti samaa linjaa kuin aiemmatkin myymäläremontit: seiniä koristavat näyttävät seinäbanderollit, ja tuotteet on tuotu paremmin esille ja helpommin asiakkaiden löydettäväksi. Valikoimahyllyissä sekä eri puolilla myymälää olevissa inspiraatiopisteissä on esillä paljon tuotemalleja, joihin asiakas voi tutustua lähemmin. Varsinkin sesongeittain päivitettävistä inspiraatioesillepanoista moni tee-se-itse-ihminen voi löytää kiinnostavia tuotteita omiin projekteihinsa.

Biltema_Espoo_Inspiraatio.jpg
Lisäksi uutena Espoon myymälän tiloihin on tehty kaksi nk. show-roomia, joista toisessa esitellään laajasti Bilteman jatkuvasti kasvavaa polkupyörävalikoimaa ja toinen on autoiluteemainen huoltoon ja korjaamiseen liittyvine tuotteineen. Uutta on myös erillinen vaateosasto, joka sisältää kaikki Bilteman myymät pukeutumisen tuotteet, niin vapaa-ajan ja rakentamisosaston vaatteet kuin moottoripyöräilyvarusteetkin.


– Espoon myymälästä haluttiin tehdä lippulaivatyyppinen tavaratalo, eli se toimii suunnannäyttäjänä tuleville tavarataloillemme, kertoo Teemu Salminen, joka on vastannut Suomen Biltema-myymälöiden uudistamisprojektista.


Salminen kertoo myös, että Espoossa on otettu käyttöön uudenmalliset itse-palvelukassat, joita on sijoitettu kassa-alueelle kaikkiaan kuusi. Asiakkaan itsepalvelua ovat tukemassa lisäksi parannettu ja selkeämpi kyltitys, eri puolilla myymälää olevat asiakaspäätteet sekä isommille tuotteille tarkoitetut noutohyllyt jokaisella osastolla. Myös Bilteman uusin digitaalinen panostus, Osta & Nouda -palvelu, on otettu käyttöön Espoossa myymäläremontin myötä. Seuraava iso askel otetaan loppuvuodesta, kun myymälän yhteyteen avataan koko perheen kahvila, Biltema Café.

Biltema_espoo_itsepalvelukassa.jpg
Espoon Bilteman henkilökunta toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi ostoksille uuden konseptin myymälään ja tarttumaan esimerkiksi upeisiin tarjouksiin, jotka ovat voimassa sunnuntaihin 22.3.2020 asti. Niin Espoon kuin muidenkin paikkakuntien Biltema-tavaratalot ovat tällä hetkellä avoinna normaalien aukioloaikojen mukaisesti.

Avajaistuotteet_Espoo.jpg

Oheiset tarjoukset ovat voimassa vain Espoon Biltema-myymälässä 18.–22.3.2020 niin kauan kuin tuotteita riittää. Rajoitus 2 kpl/talous.