Biltema myy nyt myös kahvia

Biltema myy nyt myös kahvia

Hyvä uutinen kaikille kahvikissoille: nyt Biltemasta voi ostaa myös kahvia! Biltema Coffee on pakattu upeaan retrotyyliseen pakkaukseen, ja sen huokea hinta noudattaa Bilteman pysyvästi edullisten hintojen konseptia. Yhden kahvipaketin hinta on 3,50 euroa (7,78/kg), ja kolme pakettia saa 9 eurolla.
Julkaistu 2018.12.14

100 % Arabica-papua 

Biltema Coffee on jauhettu kokonaan laadukkaista Arabica-pavuista, joista valmistetaan noin 60 % maailman kaikista kahveista. Arabica-pavuille on tunnusomaista pehmeän aromaattinen maku. Toinen markkinoilla oleva päätyyppi on nimeltään Coffee Robusta

Suodatinjauhettu Biltema Coffee on keskipaahtoinen ja tasapainoinen kahvi, jossa on raikas ja hieman hapokas jälkimaku. Siihen käytetyt Arabica-pavut on poimittu Etelä- ja Keski-Amerikasta sekä Itä-Afrikasta ja Aasiasta.

Sammakkomerkki kertoo ympäristöystävällisyydestä

Biltema Coffee täyttää myös Rainforest Alliance -ympäristömerkkiin oikeuttavat vaatimukset. Tämä takaa sen, että sen raaka-aineena käytetyt pavut on tuotettu ympäristöystävällisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti sekä työntekijöille oikeudenmukaisissa oloissa. Sertifioinnissa huomioidaan niin sosiaalinen, taloudellinen kuin ympäristöllinenkin kestävyys.

Biltema Coffee on oiva ja maistuva tuliainen tai joululahja kahvia rakastavalle ystävälle, sukulaiselle tai naapurille!