Asiakkaiden kokemuksia Biltemasta

Julkaistu 2018.06.14

 

Yhteinen mopoharrastus toi isän ja pojan Biltemaan

Hyvinkäällä asuvat Henry ja hänen poikansa Andre saapuivat Riihimäen Biltemaan katsomaan ja etsimään erilaisia mopotarvikkeita. Mopot ja moottoripyörät ovat isän ja pojan yhteinen harrastus, jonka parissa kuluu paljon aikaa.

Andrella ja Henryllä on tallissaan crossi- ja supermoto-pyöriä sekä tavallisia mopoja. Itse ajamisen lisäksi Andre myös ostaa, myy ja tuunaa pyöriä.

– Ajamisessa parasta on keuliminen ja temppuilu, Andre kertoo.

Erilaisia tuotteita edulliseen hintaan

Henry ja Andre käyvät Riihimäen Biltemassa aina silloin tällöin, kun liikkuvat Riihimäen sunnalla, arviolta noin kerran kuussa. Tällä kertaa he tulivat etsimään takatappeja.

– Tulemme aina silloin tällöin etsimään ja katsomaan, jos löytyisi jotakin. Eri paikoissa kun on aina omat juttunsa ja erilaisia tuotteita. Andre tuunaa mopoja ja muuttaa hieman niiden designia. Siihen liittyen tarvitaan usein kaikenlaisia kahvoja, tappeja, värityksiä ja niin edelleen, Henry jatkaa.

– Bilteman yksi selkeä hyvä puoli on se, että määrätyt tuotteet ovat aika edullisia.

 

 

Timo ja Leo Helsingistä.

”Biltemassa on kattava valikoima kaikenlaista tarpeellista”

Biltema on helsinkiläisille Timolle ja hänen pojalleen Leolle tuttu kauppa. Ostoksilla on käyty useasti. Yleensä matkaan tarttuvat erilaiset työkalut. Tuotteiden hinta-laatusuhde on Timon mukaan ihan hyvä ja valikoima kattava.

Timo ja hänen poikansa Leo pysähtyivät Riihimäen Biltemaan matkallaan Helsingistä Tampereelle.

– Olemme matkalla Kaanaaseen katsomaan rallicrossia ja pysähdyimme tänne ostoksille, Timo kertoo.

Vedenpoistokouru kesämökille löytyi Riihimäeltä

Ennen lähtöä Timo oli katsonut Bilteman verkkokaupasta, että kesämökille tarvittava vedenpoistokouru oli saatavilla sopivasti Riihimäen myymälästä. Helsingin myymälässä sitä ei sillä hetkellä ollut, joten matkalla Tampereelle oli helppo pysähtyä Riihimäen Biltemassa.

– Biltema on ihan tuttu kauppa. Olen käynyt eri myymälöissä useita kertoja ostoksilla, hakemassa milloin mitäkin. Usein olen ostanut työkaluja, Timo sanoo.

Toimivia tuotteita sopivalla hinnalla

Timo kokee, että Bilteman tuotteiden hinta-laatusuhde on ihan hyvä. Tuotteet ovat olleet myös toimivia, eikä mitään sen suurempia ongelmia ole ollut.

– Biltemassa on kattava valikoima kaikenlaista tarpeellista. On työkaluja ja tarvikkeita. Kotiin ja toimistoonkin löytyy kaikenlaista tavaraa, Timo summaa.

– Vaikka nimestä voisi kuvitella, että täällä olisi pelkkiä autotarvikkeita, niin kyllä täällä on paljon muutakin, Timo toteaa.

 

 

Harrastelijalle sopiva hintataso ja toimivat tuotteet

Riihimäellä asuva Kari on hankkinut Riihimäen Biltemasta monipuolisesti muun muassa erilaisia työkaluja ja rakennustarvikkeita. Valikoima on hänen mielestään hyvä ja hintataso harrastelijakäyttöä ajatellen sopiva.

Kari on tällä hetkellä eläkkeellä. Iso osa ajasta menee lastenlasten kanssa. Lisäksi hän myös rakentaa ja remontoi. Tällä kertaa Kari onkin tullut hakemaan Biltemasta rakennustarvikkeita kesämökille.

– Olemme tekemässä mökillä lattiaa ja laitoimme alapohjaan hieman lisää tuuletusta. Hain sitä varten sopivaa putkea. Emäntä otti kesäksi myös hieman kertakäyttöastioita, Kari kertoo.

”Minun mielestäni tuotteet ovat viime vuosina olleet kunnossa”

Vuosien varrella on Kari ostanut Riihimäen Biltemasta tuotteita hyvin laaja-alaisesti. Rakennustarvikkeiden ja työkalujen lisäksi on hankittu myös koti- ja toimistotarvikkeita. Valikoima on hänen mielestään kattava ja moottoritien liittymän läheisyydessä sijaitsevaan myymälään on helppoa saapua.

– Tällaiseen harrastelijakäyttöön myös hintataso on ihan hyvä. Työkalut kun eivät olet koko ajan täysillä käytössä, vaan niitä tarvitaan vain silloin tällöin, Kari sanoo.

– Olen saanut täällä myös mukavasti apua, jos olen esimerkiksi ihmetellyt, että mistä jokin tietty tuote löytyy, hän jatkaa.

– Biltemalla on ehkä jossain päin ollut sellainen halpakaupan maine, mutta minun mielestäni tuotteet ovat viime vuosina olleet kunnossa. En koe tehneeni epäonnistuneita ostoksia muuten kuin siten, että olen joskus ostanut jotakin sellaista, mitä en tarvitse, Kari naurahtaa.

 

Haastattelut on toteuttanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy.