Hyvää ja ekologista ruokaa

Hyvää ja ekologista ruokaa

Aterioiden ottaminen mukaan töihin, kouluretkelle tai vaikkapa piknikille on nyt todella ajankohtaista. Se on edullinen ja kaiken lisäksi ekologinen tapa, koska ruoan valmistus silloin on omassa hallinnassa. Ihminen syö silmillään, senhän kaikki tietävät, ja siksi ruoka kannattaakin kuljettaa kivoissa ja kätevissä rasioissa, joiden kansissa on silikonitiivisteet. Ilmatiiviissä rasiassa ruoka pysyy raikkaana.

Olisiko aika uudistaa keittiöarsenaali? Laadukkaita keittiötuotteita ei tarvitse etsiä kalliista sisustusliikkeistä. Meiltä löydät kaiken paistinpannuista, veitsiin ja leikkuulautoihin.

Kesän grilli-iltoja ajatellen haluamme tarjota vielä herkullisen reseptin pikkelöidylle punasipulille.

Ainekset
4 punasipulia
3 dl vettä
2 dl sokeria
1 dl 12 %:sta etikkaa

Halkaise punasipulit ja viipaloi ne ohuiksi siivuiksi. Laita sipulit (suljettavaan) tölkkiin. Kaada vesi, sokeri ja etikka kattilaan. Sekoita. Kiehauta. Kaada neste tölkkiin sipuleiden päälle. Anna levätä noin yksi tunti ja siirrä suljettu tölkki sen jälkeen jääkaappiin vähintään 4 tunniksi.

Tadaa - herkullinen sipuli on saanut upean roosan värin. Erinomainen lisäke!

Hyvää ruokahalua!