Alennettu hinta
790
19,75 / L
Aiempi hinta 799

WWM GLIDER

Art. 36-9000
Silikoniton liukastusaine puuntyöstökoneille. Vähentää kitkaa työstämättömän puun ja koneen työskentelypinnan välillä. Sopii kaikille puulajeille. Käyttökohteita: Sahauspöydät, sahanterät, höyläkoneen pöydät, höylänterät, ohjauskiskot, muoviset käyttöpyörät, työntömekanismit ym. Ei värjää metallipintoja.
Vaara
Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Ärsyttää ihoa. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Erittäin helposti syttyvä aerosoli.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava jäteasemalle. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Vältä pölyn/savun/kaasun/sumun/höyryn/suihkeen hengittämistä. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet