Osastovastaava, Biltema Tampere

Oletko myynti- ja asiakaspalveluhenkinen, positiivinen ja reipas kaupan alan ammattilainen ja haluat vastuullisen tehtävän, jossa huolehdit koko osaston toiminnasta?

Haemme nyt Bilteman Tampereen tavarataloon osastovastaavaa rakentamis- ja työkaluosastolle!

Osastovastaavana, vastuualueenasi rakentaminen ja työkalut ja vastaat koko osaston toiminnasta, toimit aktiivisesti osana tavaratalon myynti- ja asiakaspalvelutiimiä. Panostat myös alueen kaupallisuuteen ja myynnin kehittymiseen sekä huolehdit esillepanosta, siisteydestä ja hyvästä täyttöasteesta. Lisäksi vastaat vuorollasi tavaratalon toiminnasta.

Odotamme sinulta:

  • Kaupan alan koulutusta ja työkokemusta vähittäis- tai päivittäistavarakaupasta sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • Oma-aloitteisuutta ja hyvää organisointikykyä, joustavuutta ja paineensietokykyä sekä oikeanlaista tekemisen meininkiä ja yhteistyökykyä
  • Kokemus ja osaaminen työkaluista ja/ tai rakentamisesta katsotaan eduksi
  • Valmiutta työskennellä aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa

Tehtävä on kokoaikainen, kuukausipalkkainen ja työaika on keskimäärin 37,5 h/vko. Palkkaus Kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana,  ja työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 31.01.2020 mennessä Tampereen tavaratalon tavaratalopäällikkö Mikko Lahdenpohjalle osoitteeseen manager.tammerfors@biltema.fi.

Sähköpostin otsikoksi ”Biltema Suomi Oy Tampere/ Osastovastaava”

Lähettämällä työhakemuksensa Biltema Suomi Oy:lle hakija antaa suostumuksensa henkilötietojensa GDPR:n mukaiseen käsittelyyn. Työhakemuksessa annettuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja käytetään ainoastaan rekrytointiprosessissa.

Biltema on koko perheen tavaratalo, jonka laajasta valikoimasta löytyy työkaluja ja tuotteita niin autoiluun ja autonhoitoon, veneilyyn, vapaa-aikaan, kotiin ja puutarhaan, toimistoon kuin rakentamiseenkin. Biltema-ketjuun kuuluu 145 tavarataloa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Suomessa Biltema-tavarataloja on 15 ja lisäksi 24/7 palveleva verkkokauppa.