Avoimet työpaikat

Täällä ilmoitamme avoimista työpaikoistamme. Tällä hetkellä etsimme joukkoomme seuraavia vahvistuksia:

Työnhakijarekisterin tietosuojaseloste

Biltema on perheyhtiö, jonka menestyksen takana ovat työhönsä intohimolla ja ylpeydellä suhtautuvat työntekijät. Meillä jokainen tarttuu tuumasta toimeen täydellä sydämellään. Meitä yhdistää rakkaus tekemiseen – ja kaikista mieluiten teemme töitä yhdessä toisiamme kannustaen. Suomessa meitä on jo yli 330 työntekijää 17 tavaratalossa ja kasvumme kiihtyessä kaipaamme porukkaamme uusia innokkaita tekijöitä. Tule mukaan energiseen ja sydämelliseen joukkoomme!

Tutustu myös uratarinoihimme!

Monipuolinen ja vaihteleva työ, hyvä yhteishenki sekä työkavereiden antama tuki ja palaute. Nämä asiat nousevat esiin, kun kaksi työntekijäämme saivat kertoa työpäivästään. Tutustu tarinoihin alla.

Espoon Bilteman myymälänhoitaja on edennyt urallaan talon sisällä

Oscar Hagelberg tuli 10 vuotta sitten Biltemaan myyjäksi, ja sen jälkeen hän on edennyt osastovastaavan ja logistiikkavastaavan pestien kautta Espoon myymälävastaavaksi.

– Huomasin heti alkuaikana hyvän yhteishengen, ja kaikki ottivat minut hyvin vastaan. Biltemassa saa hyvän koulutuksen siihen, millaista on työskennellä myymälässä ja ylipäänsä kaupan alalla ja täällä on hyvät mahdollisuudet edetä uralla.

Katso videolta, mitä muuta Oscar kertoo työtehtävistään ja urastaan!

 

Tampereen osa-aikamyyjä kiittelee hyvää työilmapiiriä

Elokuusta 2018 lähtien Tampereen Biltemassa työskennellyt myyjä Elina Huhtanen halusi Biltemaan hakiessaan kokeilla jotain erilaista ja uutta, ja hän kiittelee työyhteisön antamaa tukea.

– Työkaverit tukevat ja kehuvat tosi paljon ja auttavat kaikessa. Hyvä palaute saa aikaan hyvän mielen! Töihin on joka päivä kiva tulla.

Katso Elinan uratarinavideo!

Tule meille töihin!