Arvomme

Arvomme

Bilteman arvoja ovat helppous, säästeliäisyys, yritteliäisyys, siisteys ja järjestys sekä joustavuus.

Helppous

Organisaatiomme on tasainen, mikä johtaa nopeaan päätöksentekoon. Pyrimme aina ajattelemaan, voisimmeko tehdä tekeillä olevan asian helpommin ja yksinkertaisemmin. Meillä ei ole tarpeettomia rutiineja tai tarpeetonta hallintoa, vaan pyrimme joka portaassa yksinkertaiseen ajatteluun.

Säästeliäisyys

Liikeideanamme on myydä laadukkaita tuotteita kilpailijoitamme alempaan hintaan. Tämä mahdollistuu työskentelemällä erityisen tietoisena kustannuksista ja arvioimalla jatkuvasti, miten voimme tehdä asioita halvemmalla ja kustannustehokkaasti.

Yritteliäisyys

Mielestämme työnilo ja kehitys ovat seurausta kunnianhimosta ja halusta tulla paremmaksi ja mennä eteenpäin! Biltema on yritysorganisaatio, ja haluamme, että työntekijämme ovat rohkeita ja aloitteellisia.

Siisteys ja järjestys

Tavaratalojemme tulee olla asiakkaan näkökulmasta raikkaita ja kutsuvia ja niissä tulee olla korkea täyttöaste. Siistissä ja järjestyksessä olevassa tavaratalossa on ilo tehdä ostoksia, ja siellä viihtyvät asiakkaiden lisäksi myös työntekijät.

Joustavuus

Maailma ympärillämme muuttuu jatkuvasti. Jotta Bilteman jatkuva laajeneminen ja kehitys olisivat mahdollisia, vaaditaan joka tasolla joustavuutta ja muuttumishalua, sillä ne ovat menestyksen tae. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että työntekijöiltämme toivotaan joustavuutta ja valmiutta vaihtaa työtehtäväänsä, sillä organisaatiomme muuttuu ja kehittyy ympäröivän maailman tarpeiden ja vaatimusten mukana.