Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.85! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Lämpöpuhaltimet ja tuulettimet

Täältä löydät edulliset tuulettimet ja lämpöpuhaltimet kotiin ja muihin sisätiloihin. Tehokkaalla lattiatuulettimella tai kätevällä pöytätuulettimella varmistat virkistävän viilennyksen ja ilmanvaihdon kuumina kesäpäivinä, kun taas lämpöpuhaltimella saat tuotettua lisälämpöä viileämpinä aikoina. 

Säädettävällä nopeudella, kääntötoiminnoilla, termostaatilla tai kauko-ohjauksella varustellut mallit helpottavat tuulettimien ja lämpöpuhaltimien käyttöä, ja voit keskittyä nauttimaan juuri sopivasta lämpötilasta mihin vuodenaikaan tahansa. 

Lämpöpuhallin on kätevä väline, kun tilaan tarvitaan lisälämpöä pikaisesti. Lämpöpuhallin on kätevän kokonsa ansiosta helppo siirtää tarpeen tullen paikasta toiseen. Valikoimamme lämpöpuhaltimet on varustettu termostaatilla, joka säätelee vastusta sekä puhallinta lämpötilan mukaan. Lämpöpuhallin on hyvä apuväline myös työmaalla lämmittämiseen sekä kuivaamiseen. Tilaa lämpöpuhallin tai tuuletin helposti verkkokaupastamme tai nouda lähimmästä Biltemasta!