2290
2,29 / L

Punamultamaali, 10 l

Tuotenro. 37-0000
Vesiohenteinen liimamaali ulkomaalaukseen. Vahvistettu pellavaöljyllä. Ei sisällä lyijy-yhdisteitä. Sopii uuden höyläämättömän puun ja aikaisemmin liimamaalilla maalattujen pintojen maalaukseen. Riittoisuus: n. 3 m²/l. Kunnossapitoväli 5-6 vuotta. Maali sisältää homeenestoainetta ja suojaa kasvustoilta hyvin. Kuivumisaika: n. 1 t/20 °C. Suojattava jäätymiseltä.

Uudet puupinnat: Pohjamaalaa ohennetulla punamaalilla (10 % vettä), anna kuivua vuorokausi ja maalaa pintaan ohuita kerroksia ohennetulla maalilla, kunnes peittävyys on hyvä.

Aiemmin maalatut pinnat: Puhdista pinnasta lika karkean harjan ja teräsharjan avulla. Poista pöly pehmeällä harjalla. Maalaa pinta lopuksi ohennetulla punamaalilla. Maalaa ohuita kerroksia, kunnes peittävyys on hyvä. Peitä kivijalka, syöksyputket ja ikkunat suojapaperilla tai muovilla. Mikäli puupinta voi homehtua, käsittele se ensin homeenestoaineella. Käytä punamaali- tai julkisivusivellintä ja hiero maali puuhun ohuena kerroksena. Maalaa ylhäältä alaspäin. Varmista maalin peittävyys epätasaisissa kohdissa, esim. naulankantojen, oksien ja pihkakertymien kohdalla, hiomalla kohta karkealla hiekkapaperilla. Estä hilseily poistamalla irtomateriaali teräsharjalla ja maalaamalla pintaan sen jälkeen kerros ohennettua punamaalia (10 % vettä). Puhdista siveltimet vedellä.

HUOM!
Älä maalaa suorassa auringonpaisteessa, sillä silloin maali kuivuu liian nopeasti ja eikä tartu alustaan kunnolla. Älä maalaa alle +5 °C:n lämpötilassa. Suojattava jäätymiseltä.
Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. Sisältää 5-CHLORO-2-METHYL-2H-ISOTHIAZOL-3-ONE [EC no 247-500-7] & 2- METHYL-2H-ISOTHIAZOL-3-ONE [EC no 220-239-6] (3:1). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Sisältää 2-oktyyli-2H-isotiasoli-3-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Sisältää 4,5-Diklor-2-n-oktyl-4-isotiazolin-3-on (DCOIT), Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Sisältää 1,2-BENTSISOTIATSOL-3(2H)-ONI. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Näytä varoitusmerkit
Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.