790
15,80 / L

Spraymaali pattereille

Tuotenro. 36-5846

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Hyvin peittävä akryylimaali lämpöpattereille. Erinomainen maali vanhojen pattereiden kunnostukseen ja uudelleen maalaukseen. Kosketuskuiva 10-20 minuutissa. Valkoinen. 400 ml.

Käyttöohje: Parhaan tuloksen saat irrottamalla patterin seinästä ja maalaamalla sen tasaisella alustalla, mieluiten ulkona. Jos patteri maalataan paikallaan, peitä kaikki takana ja ympärillä olevat pinnat huolellisesti. Puhdista patteri liasta ja pölystä. Ravista pulloa vähintään 3 min. Suihkuta maali 25 cm etäisyydeltä. Levitä useita ohuita kerroksia. Puhdista suutin käytön jälkeen. Kosketuskuiva 10-20 minuutissa. Täysin kuiva 1 vrk:n kuluttua.
Vaara
Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Älä hengitä pölyä/savua/kaasua/sumua/höyryä/suihketta. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Lue merkinnät ennen käyttöä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös