1150
28,75 / L

Peltikattomaali

Tuotenro. 36-5848

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Joustava ja kestävä vinyylimaali kattopeltien kunnostukseen. Voidaan käyttää myös suoraan PU-, vinyyli, muovi- ja polyesteripinnoille. Sään-, kuumuuden ja auringonvalon kestävä. Kosketuskuiva 10-20 minuutissa. Täysin kuiva 7 vrk:n kuluttua. Musta. 400 ml.

Tekniset tiedot:
  • Tyyppi: Vinyylimaali.
  • Riittoisuus: 1,0 – 2,0 m²/pullo.
  • Pölykuiva: 5-10 min.
  • Kosketuskuiva: 10-20 min.
  • Päälle maalaus: 15 min. kuluessa (märkä märälle) tai 7 vuorokauden kuluttua (täysin kuiva).
Käyttöohje: Pinnan tulee olla kuiva ja puhdas. Ravista pulloa vähintään 3 min. Suihkuta maali 30 cm etäisyydeltä. Levitä useita ohuita kerroksia. Puhdista suutin käytön jälkeen. Kosketuskuiva 10-20 minuutissa. Täysin kuiva 7 vrk:n kuluttua.
Vaara
Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Älä hengitä pölyä/savua/kaasua/sumua/höyryä/suihketta. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös