1050
26,25 / L

Peltikattomaali

Tuotenro. 36-5848
Joustava ja kestävä vinyylimaali kattopeltien kunnostukseen. Voidaan käyttää myös suoraan PU-, vinyyli, muovi- ja polyesteripinnoille. Sään-, kuumuuden ja auringonvalon kestävä. Kosketuskuiva 10-20 minuutissa. Täysin kuiva 7 vrk:n kuluttua. Musta. 400 ml.

Tekniset tiedot:
  • Tyyppi: Vinyylimaali.
  • Riittoisuus: 1,0 – 2,0 m²/pullo.
  • Pölykuiva: 5-10 min.
  • Kosketuskuiva: 10-20 min.
  • Päälle maalaus: 15 min. kuluessa (märkä märälle) tai 7 vuorokauden kuluttua (täysin kuiva).
Käyttöohje: Pinnan tulee olla kuiva ja puhdas. Ravista pulloa vähintään 3 min. Suihkuta maali 30 cm etäisyydeltä. Levitä useita ohuita kerroksia. Puhdista suutin käytön jälkeen. Kosketuskuiva 10-20 minuutissa. Täysin kuiva 7 vrk:n kuluttua.
Vaara
Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Älä hengitä pölyä/savua/kaasua/sumua/höyryä/suihketta. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Lue merkinnät ennen käyttöä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös