950
9,50 / L

Nikkarin pohjamaali

Tuotenro. 36-763

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Pohja- ja hiottava maali, jonka viskositeetti soveltuu sisäkäyttöön, kun tarttumiselle, levittyvyydelle, hiottavuudelle ja kolojen täyttämiselle asetetaan tiukat vaatimukset. Tarttuu hyvin kaikille pinnoille, sekä aiemmin maalatuille että maalaamattomille, esimerkiksi metalli- ja puupinnoille mutta myös vaikeille pinnoille, kuten kaakeli ja laminaatti. Soveltuu myös pohjaväriksi imeville pinnoille, kuten kuitukangastapetille, tai eristäväksi pohjamaaliksi nikotiinin, kosteuden tai savun vaurioittamille pinnoille. Myös löyhille pinnoille, esimerkiksi liimamaalien päälle.
Muodostaa himmeän hiottavan pinnan, levittyy erinomaisesti, kiinnittyy ja täyttää kolot.
Sisältää 2-butanonoksiimia. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Sisältää: N-Formylmorpholine. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava kierrätettäväksi voimassaolevien määräysten mukaisesti. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin. Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin jos ilmenee pahoinvointia. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Vältä höyryn/suihkeen hengittämistä. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös