1050
4,20 / L

Puuöljy V

Tuotenro. 36-7882

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Ympäristöystävällinen öljy käsittelemättömän tai aiemmin öljytyn puun öljyämiseen. Soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Puuöljy V voidaan laimentaa vedellä. Puuöljy koostuu veden ja pellavaöljyn emulsiosta, johon on lisätty vettä hylkiviä aineita. Sen avulla voidaan käsitellä esimerkiksi ulkona käytettävät ritilät, veneiden sisäosat, huonekalut ja puupinnat. Muodostaa vahvan vedenkestävän pinnan. Ei sovellu pohjustusöljyksi, sillä sen päälle ei saa maalata. 2,5 l.
Sisältää 2-oktyyli-2H-isotiasoli-3-oni, 3-jodi-2-propynyylibutyylikarbamaatti. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Sisältää 5-CHLORO-2-METHYL-2H-ISOTHIAZOL-3-ONE [EC no 247-500-7] & 2- METHYL-2H-ISOTHIAZOL-3-ONE [EC no 220-239-6] (3:1). Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava kierrätettäväksi voimassaolevien määräysten mukaisesti. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet