1150
11,50 / L

Jalopuuöljy

Tuotenro. 36-3660

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Käyttökohteet:
Kuivuva alkydipuuöljy jalopuusta valmistettujen puusepäntöiden, ovien, pihakalusteiden yms. käsittelyyn. Sopii sekä aiemmin käsiteltyyn että käsittelemättömään puuhun.

Erityisominaisuudet:
Öljy on kirkas, kuivuva ja matalaviskoosinen. Kovat puulajit ovat usein erittäin rasvaisia, jolloin niiden pinta harmaantuu nopeasti. Puuöljykäsittely tuo jalopuun luonnollisen hohteen esiin ja korostaa sitä. Ehkäisee halkeamien syntymistä ja vähentää puun kosteudenimukykyä. Koska öljy sisältää vahoja, se muodostaa vettä ja likaa hylkivän pinnan.
Sisältää Koboltti bis(2-etyylheksanoaatti). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Sisältää 3-Jodi-2-propynyylibutyylikarbamaatti. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava kierrätettäväksi voimassaolevien määräysten mukaisesti. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Vältä höyryn/suihkeen hengittämistä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.
    • Tiheys: ca 0,87 g/cm3
    • Laajuus: 1 l

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet