3390
1,70 / KG

Lattiatasoite yleiskäyttöinen

Art. 36-8342
Tasoittamiseen ennen kaikenlaisten lattioiden asentamista. Soveltuu erinomaisesti myös käytettäessä vesikiertoista tai sähkötoimista lattialämmitystä. Kovettuu ja kuivuu nopeasti ja tasoittuu itsestään. Menekki: 1,6 kg/m² yhtä paksuuden mm:ä kohti. Sisä- ja ulkokäyttöön. Käsittele huokoiset pinnat Primer C:llä ennen nestemäisen silotteen levittämistä, niin se tarttuu paremmin. Ulkona käytettäessä pinta on suojattava sateelta ja pakkaselta vähintään 24 tunnin ajan. 25 kg.

Käyttöohje:
Sekoita Lattiatasoite S40 kylmään veteen n. 4,8 l / 20 kg S40-silotteeseen). Sekoita hyvin. Jotta silotteesta tulisi notkeaa, anna sen levätä 5 minuuttia ja sekoita sitten uudelleen. Silote on levitettävä 30 - 40 minuutin kuluessa sekoittamisesta. Kuivumisaika n. 3 tuntia, kun lämpötila on +23 °C. Tasoite on kokonaan kovettunut noin 24 tunnin kuluttua, jotta levyjen tai maton asentaminen voi alkaa.

Levityslämpötila +5 °C – +35 °C. S40-silote soveltuu monenlaisten lattiapinnoitteiden, kuten keraamisten laattojen, klinkkerien, luonnon- tai tekokiven, marmorin, parketin, kudottujen mattojen, jne. alustaksi.

  • Menekki: 1,6 kg/m²/1 mm paksu kerros.
  • Säilyvyys: 12 kk kuivassa paikassa.
JOS OLET EPÄVARMA TUOTTEEN KÄYTÖSTÄ, TUTUSTU TEKNISIIN OHJEISIIN TAI KYSY NEUVOA ASIANTUNTIJALTA ENNEN KUIN ALAT KÄYTTÄÄ TUOTETTA.