2290
1,15 / KG

Lattiatasoite, sisäkäyttöön

Tuotenro. 36-8340
Tasoitemassa sementtilattioille (myös lattialämmitys-) sekä klinkkeri-, luonnonkivi- ja kipsilevylattioille. Kuituvahvisteinen, nopeasti kovettuva ja itsestään tasoittuva. Riittoisuus (1 mm kerros): 1,6 kg/m2. Sisäkäyttöön. Käsittele pinta ensin Primer C:llä tartunnan parantamiseksi. 20 kg.
Levityspaksuus: 3–40 mm. Kuivuu ja kovettuu nopeasti. Tasoittuu itse.
Riittoisuus: 1,6 kg/m2 jokaista paksuusmillimetriä kohden.
Säilyvyys: 12 kuukautta valmistuspäivästä, kun tuote säilytetään kuivassa paikassa.
Käyttöohje:
Alustan on oltava puhdas, täysin kuiva, kiinteä, halkeilematon ja kosteutta nostamaton. Imukykyiset huokoiset alustat, joiden pinta on helposti hioutuva, on käsiteltävä Primer C:llä. Mittaa oikea määrä vettä (4,4–4,8 l/20 kg säkki) Bilteman mittasankoon, 86-1022. Kaada mitattu vesimäärä puhtaaseen säiliöön. Sekoita sen jälkeen joukkoon pakkauksen sisältö, jatka sekoittamista kunnes massa on tasainen ja paakuton. Anna levätä 3 minuuttia ja sekoita uudelleen. Levitä tuote leveällä lastalla, jossa on sileä terästerä. Lattiamassa on levitettävä 30 minuutin kuluessa. Kuivuu noin 3 tunnissa +23 °C:n lämpötilassa. Lattia voidaan pinnoittaa 24 tunnin kuluttua. Levityslämpötila: +5 – +35 °C.

JOS OLET EPÄVARMA, LUE TUOTTEEN TEKNISET TIEDOT TAI KYSY ASIANTUNTIJALTA ENNEN TUOTTEEN KÄYTTÄMISTÄ.
Varoitus
Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Pese saastunut vaatetus ennen uudelleenkäyttöä. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Vältä pölyn hengittämistä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.