3390
1,70 / KG

Lattiatasoite yleiskäyttöinen

Tuotenro. 36-8342
Tasoittamiseen ennen kaikenlaisten lattioiden asentamista. Soveltuu erinomaisesti myös käytettäessä vesikiertoista tai sähkötoimista lattialämmitystä. Kovettuu ja kuivuu nopeasti ja tasoittuu itsestään. Menekki: 1,6 kg/m² yhtä paksuuden mm:ä kohti. Sisä- ja ulkokäyttöön. Käsittele huokoiset pinnat Primer C:llä ennen nestemäisen silotteen levittämistä, niin se tarttuu paremmin. Ulkona käytettäessä pinta on suojattava sateelta ja pakkaselta vähintään 24 tunnin ajan. 25 kg.

Käyttöohje:
Sekoita Lattiatasoite S40 kylmään veteen n. 4,8 l / 20 kg S40-silotteeseen). Sekoita hyvin. Jotta silotteesta tulisi notkeaa, anna sen levätä 5 minuuttia ja sekoita sitten uudelleen. Silote on levitettävä 30 - 40 minuutin kuluessa sekoittamisesta. Kuivumisaika n. 3 tuntia, kun lämpötila on +23 °C. Tasoite on kokonaan kovettunut noin 24 tunnin kuluttua, jotta levyjen tai maton asentaminen voi alkaa.

Levityslämpötila +5 °C – +35 °C. S40-silote soveltuu monenlaisten lattiapinnoitteiden, kuten keraamisten laattojen, klinkkerien, luonnon- tai tekokiven, marmorin, parketin, kudottujen mattojen, jne. alustaksi.

  • Menekki: 1,6 kg/m²/1 mm paksu kerros.
  • Säilyvyys: 12 kk kuivassa paikassa.
JOS OLET EPÄVARMA TUOTTEEN KÄYTÖSTÄ, TUTUSTU TEKNISIIN OHJEISIIN TAI KYSY NEUVOA ASIANTUNTIJALTA ENNEN KUIN ALAT KÄYTTÄÄ TUOTETTA.
Vaara
Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää ihoa.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Varastoi lukitussa tilassa. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Vältä pölyn hengittämistä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet