320
10,32 / L

Lastulevyliima

Tuotenro. 36-1320
[Missing text '/productpage/payandcollectboxheader' for 'Finnish (Finland)']
[Missing text '/productpage/payandcollectboxtext' for 'Finnish (Finland)']
[Missing text '/productpage/payandcollectreadmoretext' for 'Finnish (Finland)']
Liuotinainepohjainen 1-komponenttinen synteettistä kumia ja hartseja sisältävä liima. Tarttuu erittäin hyvin myös kosteisiin ja kylmiin pintoihin. Liimasauma on elastinen, vedenkestävä ja kestää erittäin hyvin. Kestää lämpöä, kylmää ja ikääntymistä. Käytetään lastulevyjen liimaamiseen puupalkkeihin tasoiksi. Voidaan käyttää sekä ulkona että sisällä. Väri: Kellertävä beige.
Vaara
Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Saattaa vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Helposti syttyvä neste ja höyry.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.
    • Tiheys: 1070
    • Käyttölämpötila: -15–+25 C°

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet