330
10,65 / L

Lastulevyliima

Tuotenro. 36-1320

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Liuotinainepohjainen 1-komponenttinen synteettistä kumia ja hartseja sisältävä liima. Tarttuu erittäin hyvin myös kosteisiin ja kylmiin pintoihin. Liimasauma on elastinen, vedenkestävä ja kestää erittäin hyvin. Kestää lämpöä, kylmää ja ikääntymistä. Käytetään lastulevyjen liimaamiseen puupalkkeihin tasoiksi. Voidaan käyttää sekä ulkona että sisällä. Väri: Kellertävä beige.
Vaara
Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Saattaa vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Helposti syttyvä neste ja höyry.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Estä staattisen sähkön aiheuttama kipinöinti. Säilytä tiiviisti suljettuna. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.
    • Tiheys: 1070
    • Käyttölämpötila: -15–+25 C°

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet