Maantiepyörät ja urheilupyörät vievät liikkumisen seuraavalle tasolle

Kun haluat päästä vieläkin nopeammin eteenpäin, valitse silloin urheilupyörä. Niille tunnusomaista on ulkopuolinen vaihteisto ja levyjarrut. Me tarjoamme trekkingpyörät, hybridit ja maantiepyörät ylivoimaiseen hintaan – valitse suosikkisi!

Maantiepyörät soveltuvat vauhdikkaaseen menoon maanteillä. Kapeiden renkaiden sekä kevyen rungon ansiosta maantiepyörä on erinomainen valinta vauhtia sekä liikuntaa rakastavalle. Valikoimamme edullinen maantiepyörä soveltuu erinomaisesti harrastusta aloittelevalle helppokäyttöisyytensä sekä edullisen hintansa johdosta.

Sporttiset hybridipyörät soveltuvat sekä kaupunkiin että maastoon. Hybridipyörä on maastopyörän sekä maantiepyörän ominaisuuksien yhdistelmä ja se sopiikin erinomaisesti vaihtelevissa ympäristöissä ajavalle. Tästä syystä hybridi onkin hyvä valinta esimerkiksi työmatkapyöräilyyn. 

Trekking pyörä tai retkipyörä on hyvä valinta niin työmatka-ajoon kuin myös retkipyöräilyyn. Retkipyörät ovat valmiiksi hyvin varusteltuja, joten saat niillä kuljetettua varusteet kätevästi mukanasi.

Edulliset maantiepyörät, hybridipyörät sekä retkipyörät voit tilata helposti myös verkkokaupastamme!

2 osumaa