180
1,80 / L

Klooripuhdistusaine

Tuotenro. 36-5901
Osta & Nouda
Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä Biltema {0} kahden tunnin päästä!
Lue lisää Osta & Nouda
Puhdistava ja voimakkaasti valkaiseva aine. Tuoksuu sitruunalle. 1 l.
Käytetään esim. saniteettiposliinien, lattioiden, ulkokalusteiden, rallien ja pressujen puhdistamiseen. Klooripuhdistusaineella voidaan valkaista tiettyjä tekstiilejä, mutta ei nylonia eikä silkkiä.
Klooripuhdistusainetta ei saa sekoittaa muihin aineisiin. Muutoin voi muodostua vaarallista kloorikaasua.
Vaara
Erittäin myrkyllistä vesieliöille. Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Varoitus! Älä käytä yhdessä muiden tuotteiden kanssa. Tuotteesta voi vapautua vaarallista kaasua (klooria).
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Varastoi lukitussa tilassa. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Siirrä henkilö raittiiseen ilmaan ja varmista vaivaton hengitys. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä tai suihkuta. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet