490
16,33 / L

Kyllästyssuihke

Tuotenro. 36-4562
Useimpien nahka-, mokkanahka-, tekstiili-, kenkä-, teltta- ja venekuomutyyppien kyllästämiseen. Muodostaa näkymättömän suojan kosteutta ja likaa vastaan. Kyllästäminen kestää yhden pesun. Käsittely on uusittava useiden pesujen jälkeen. Ei sisällä silikonia, joten voidaan käyttää myös hengittäville materiaaleille. Aine ei jätä tahroja eikä tee pintaa jäykäksi tai tahmeaksi. Suihkutetaan kuivalle puhtaalle pinnalle. 300 ml.

Käyttöohje:
  • Kyllästettävän pinnan tulee olla kuiva ja puhdas.
  • Suihkuta tasainen kerros 20–30 cm:n etäisyydeltä.
  • Kyllästettyjä tekstiilejä ei saa viikata ennen niiden kuivumista kokonaan.
  • Kuivuminen kestää noin 1–2 tuntia lämpötilassa +20 °C.
  • Levitä ainetta aina pienelle osalle pintaa kokeilun vuoksi ennen koko pinnan kyllästämistä.
Vaara
Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Erittäin helposti syttyvä aerosoli.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös