YK:n globaalit tavoitteet

YK:n globaalit tavoitteet

Biltema on valinnut seuraavat 10 tavoitetta saavutettavaksi vuoteen 2030 mennessä.

Tuemme Biltema Foundationin kautta vähäosaisia ihmisiä koulutuksen, terveydenhuollon ja hyvinvoinnin avulla. Tämä on oma-aloitteinen panostus, jonka tukee pohjoismaisia hyväntekeväisyysjärjestöjä sekä kehitysmaita eri puolilla maailmaa.

FI_SDG icons nr 1, 2, 3, 4 and 10.jpg

Biltema uskoo monimuotoisuuteen. Uskomme yksinkertaisesti siihen, että täydennämme ja kehitämme toisiamme parhaiten olemalla erilaisia, ja kun jätämme sukupuolen ja etnisen taustan hyväksymiskriteereiden ulkopuolelle, saamme työskennellä aidosti tasa-arvoisessa Biltemassa! Biltema on myös Koko perheen tavaratalo. Uskomme, että valikoimamme tarjoaa jotakin jokaiselle sukupuoleen tai ikään katsomatta.

Tavoite 5.jpg

Uusi investointimme aurinkopaneeleihin lisää varmasti uusiutuvan energian osuutta konsernissamme. Tavarataloissamme käytetään jo nyt maalämpöä, joka on sekä uusiutuva että ympäristöystävällinen energiamuoto.

Tavoite 7.jpg

Kannamme vastuun siitä, että hyvät työolot toteutuvat yhteistyökumppaneillamme. Terveys ja hyvinvointi ovat suoraan verrannollisia terveen tuotantoportaan kanssa. Kestävän kehityksen mukainen kulutus ja tuotanto ovat aina Bilteman tavoitteena. Pyrimme varmistamaan, että useimmat toimittajistamme käyttävät uusiutuvaa energiaa (sähkön, lämmityksen, jäähdytyksen ja muiden polttoaineiden lähteenä) kaikessa tuotannossaan.

FI_SDG icons nr 9, 12 and 13.jpg