Joulu kolkuttaa jo ovelle

Joulu kolkuttaa jo ovelle

Monille joulu on taianomaista ja ihanaa aikaa, mutta se voi tulla myös kalliiksi. Tämän me haluamme muuttaa – tervetuloa siis Biltemaan! Tavarataloistamme ja verkkokaupastamme saat kaiken omannäköisesi joulun ja tunnelman luomiseen: jouluvalot niin ulko- kuin sisäkäyttöön, joulukoristeet ja paketointitarvikkeet sekä tietysti edulliset ja laadukkaat joululahjat pukinkonttiin!

Tee iloa tuova pakettijoulukalenteri

Pakettijoulukalenteri, joululahjakalenteri, DIY-joulukalenteri… Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kalenterin tekeminen on mukavaa ajanvietettä, ja samalla se on upea lisäelementti kodin joulusisustuksessa.

Katso ohjeet

Muotoile joulutähti kupariputkesta

Kupariset sisustusdetaljit ja varsinkin joulukoristeet ovat olleet trendikkäitä viime vuosina. Kupariputkesta saa tehtyä helposti ja edullisesti esimerkiksi joulu- tai adventtitähden ikkunaan, oveen tai seinälle.

Katso ohjeet

Askartele helmistä jouluisia koristeita

Helmiaskartelu on nykyään erittäin suosittua. Siinä pieniä onttoja muovihelmiä pistellään piikkialustoihin, ja lopuksi kuvio silitetään ja irrotetaan alustastaan. Helmistä voi tehdä kaikenlaista, kuten hauskoja ja vähän erilaisia joulukoristeita. Anna vain luovuutesi virrata!

Katso ohjeet

Taittele paperista klassisia joulukoristeita

Taitellut paperitähdet tai -auringot ovat perinteisiä joulukoristeita, ja niitä voi ripustaa niin kuuseen kuin käyttää seinä- tai ovikoristeenakin. Ota puuhaan mukaan myös lapset, ja anna heidän vaikka maalata ja koristella eri tavoin askartelussa käytettävät paperit ennen tai jälkeen taittelun.

katso ohjeet