Verkkokauppaostosten palauttaminen

Myös Bilteman verkkokaupan tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen mukana tulee lähettää kopio lähetyslistasta sekä täytetty palautuslomake, joka toimitetaan tilauksen mukana. Palautusta, joka tulee ilman ko. lomaketta, ei käsitellä. Reklamaatioissa ja takuupalautuksissa on kirjoitettava mukaan myös selostus havaitusta viasta. Tuote tulee palauttaa alkuperäispakkauksessaan ja huolellisesti pakattuna, ja palautettavan tuotteen ja sen pakkauksen tulee olla myyntikuntoisia. Ostosten palauttaminen on maksutonta palautustunnuksella, joka on ilmoitettu palautuslomakkeessa. Aiheettomista takuupalautuksista joudutaan asiakkaalta veloittamaan rahtikulut.

Paketin noutamatta jättäminen noutopisteestään tai sen vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita sen palauttamista. Mikäli asiakas jättää pakettinsa noutamatta eikä ilmoita siitä Bilteman verkkokaupan asiakaspalveluun, veloitetaan tilauksesta rahtikulut. Tilaamalla asiakas hyväksyy nämä ehdot.

Verkkokaupan palautuslomake (suomeksi)

Verkkokaupan palautuslomake (ruotsiksi)

Myymäläostosten palauttaminen verkkokauppaan

Myymälästä ostetut tuotteet on palautettava ensisijaisesti myymälään. Myymäläostoksen palauttamisesta verkkokauppaan on sovittava aina etukäteen asiakaspalvelun kanssa, jotta palautus osataan käsitellä oikein. Palautusta ei käsitellä, mikäli tämä ehto ei täyty.