Hyvää laatua edulliseen hintaan

Hyvää laatua edulliseen hintaan

Tarkkailemme ja kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja pyrimme aina siihen, että tuotteemme olisivat laadukkaita. Ajatuksenamme on, että huono laatu tulee lopulta kalliiksi. Hyvälaatuinen tuote on virheetön ja vastaa kuluttajan odotuksia.

Tietyissä tuotteissamme, kuten työkaluissa, on useita eri laatutasoja. Laadukkaimmille tuotteillemme olemme myöntäneet 10 vuoden takuun, ja ne on suunnattu ennen kaikkea ammattikäyttöön. Tällaisen tuotteen hinta on erittäin kilpailukykyinen, ja samalla itse tuote on kuitenkin laadukas. Erityispitkä takuu on merkitty tuotteeseen takuuajan ilmoittavalla merkillä, joka näkyy selvästi pakkauksissa ja esitteissämme sekä verkkosivuillamme.

Valitsemme tuotteet ja niiden valmistajat huolellisesti ja pyrimme koko ajan parempaan laatuun. Tämän myötä valikoimasta poistetaan tuotteita ja tilalle otetaan uusia, laatuvaatimuksemme paremmin täyttäviä vaihtoehtoja. Valikoimamme muuttuu koko ajan myös asiakkaiden kysynnän mukaan.

Meille on tärkeää pitää tuotevalikoima mahdollisimman laajana – haluamme tarjota jokaiselle jotakin, sillä Biltema on koko perheen tavaratalo. Tuoteryhmästä riippumatta Biltemasta saa aina hyviä tuotteita sopivaan ja pysyvästi edulliseen hintaan!