Biltema ui vahvasti vastavirtaan!

Biltema ui vahvasti vastavirtaan!

Avaamme paljon uusia tavarataloja Pohjoismaissa – koska asiakkaamme toivovat sitä!

Kun useita kauppaketjuja pelottaa tänä päivänä verkkokauppojen kasvava vaikutus perinteisillä kivijalkamyymälöiden markkina-alueilla, hyödynnämme Biltema-konsernissa tilanteen avaamalla useampia ja aiempaa suurempia tavarataloja kaikissa Pohjoismaissa. Kaikki paikkakunnat, joilla on sopiva asiakaskunta ja joiden asiakkaat toivovat sinne Biltema-tavarataloa, ovat meille varteenotettavia kauppapaikkakuntia.

Kokemuksemme mukaan parhaiten menestyvät suuret konseptimyymälät, joiden valikoima on laaja ja kattava. Asiakkaamme haluavat tavarataloihin tullessaan, että koko tuotevalikoima on heti saatavilla, sillä heillä on harvoin aikaa odottaa toimituksia. Me Biltemassa toteutamme asiakkaidemme toiveet.

Biltema Suomella on oma erillinen maakohtainen laajentumissuunnitelmansa, joka pitää sisällään useiden uusien myymälöiden avaamisen lähivuosien aikana. ”Työpöydällämme” on useita erittäin potentiaalisia kohteita, joiden sopivuutta kauppapaikkakunniksi arvioidaan parhaillaan, ja myös uusia mahdollisuuksia kartoitetaan koko ajan aktiivisesti.

Suomen tilanne poikkeaa muista Biltema-maista siinä, että meillä on myös verkkokauppa. Me koemme, että Suomessa molemmille vaihtoehdoille on tarvetta ja suomalaiset edistykselliset asiakkaat pitävät verkkokaupan olemassaoloa oikeastaan itsestäänselvyytenä. Verkkokauppa täydentää hienosti kivijalkamyymälöidemme verkostoa. Kivijalkamyymälöidemme kehittämisen ohella panostamme siis jatkossa vahvasti myös verkkokauppamme kehittämiseen.

Me haluamme tavoittaa niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat kattavasti ja tarjota parasta mahdollista palvelua!