690
13,80 / L

Streak remover

Tuotenro. 36-7503
Osta & Nouda
Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä Biltema {0} kahden tunnin päästä!
Lue lisää Osta & Nouda
Nopea, helppo ja turvallinen tapa poistaa mustat viirut ja raidat lasikuidusta, metallista ja maalatuilta pinnoilta. Suihkuta, anna vaikuttaa ja pyyhi pois. Ei poista pinnan vaha- tai kiillotusainekerrosta. 500 ml.

Tee näin:
Ravista pulloa ennen käyttöä. Suihkuta ainetta likaiseen kohtaan ja anna vaikuttaa 30 sekuntia. Hiero lika pois puhtaalla rievulla, sienellä tai harjalla. Huuhtele vedellä. Vaikeasti likaantuneet pinnat saattavat vaatia toisen käsittelyn.

VAROITUS!
Kokeile ainetta ensin pienelle alueelle huomaamattomaan paikkaan. Jos aine näyttää aiheuttavan pintaan muutoksia, älä missään tapauksessa käytä sitä. Aine voi aiheuttaa värimuutoksia tarroihin tai maalattuihin koristeviivoihin.

Sisältää anionisia tensidejä 5–15 % ja EDTA <5 %.
Varoitus
Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Ärsyttää ihoa.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava jäteasemalle. Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin jos ilmenee pahoinvointia. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös