890
178,- / L

Sylinterinmuotoisten osien kiinnittämiseen

Tuotenro. 36-32

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Vahva nopeasti kuivuva liima sylinterinmuotoisten osien kiinnittämiseen. Esimerkiksi holkkien, laakerien tai aluslevyjen asentamiseen akseleihin tai runkoihin. Osat kiinnittyvät kokonaan, joten dynaamiset, aksiaaliset ja säteittäiset kuormituksen jakautuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Välys enintään 0,25 mm. Kestää lämpötilaa -55 – +150 °C. 50 ml.
Vaara
Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää ihoa. Sisältää 1-asetyyli-2-fenyylihydratsiini. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava jäteasemalle. Erityishoitoa tarvitaan (katso … pakkauksen merkinnöissä). Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin jos ilmenee pahoinvointia. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Siirrä henkilö raittiiseen ilmaan ja varmista vaivaton hengitys. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet