1290

Renkaanpaikkausaine, syttymätön

Tuotenro. 36-8201

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Syttymätön kaasu täyttää ja tiivistää puhjenneen renkaan muutamassa sekunnissa – turvallinen, nopea ja yksinkertainen ratkaisu silloin, kun renkaan vaihtaminen ei ole mahdollista. Alhainen GWP. Suositellaan kaikentyyppisille moottoriajoneuvojen renkaille. Rengaskoko 185R14 tai suurempi. Aineen käytön jälkeen rengas on tarkastutettava asiantuntijalla. 500 ml.
Varoitus
Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Sisältää 1,2-BENTSISOTIATSOL-3(2H)-ONI. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava jäteasemalle. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet