890
35,60 / L

Kaasuvuodonilmaisin

Tuotenro. 36-4537

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Vesipohjainen aine kaasuvuotojen etsintään. Paljastaa ja paikallistaa putkien ja paineistettujen järjestelmien kaasuvuodot ja painehäviöt nopeasti ja turvallisesti muodostamalla selvästi näkyviä kuplia vuotokohtaan. Voidaan käyttää myös esim. ilmastointijärjestelmän tai jarrujärjestelmän painehäviöiden (paineilmajarrut) etsimiseen. Ei tahraa eikä ruostuta. Sopii muovi-, teräs-, alumiini- ja kuparipinnoille yms. 250 ml.
Varoitus
Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Sisältää 1,2-BENTSISOTIATSOL-3(2H)-ONI. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava kierrätettäväksi voimassaolevien määräysten mukaisesti. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Käytä suojakäsineitä/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet