690
34,50 / L

Kaasuvuodonilmaisin

Tuotenro. 36-325
Vesipohjainen aine kaasuvuotojen etsintään. Paljastaa ja paikallistaa putkien ja paineistettujen järjestelmien kaasuvuodot ja painehäviöt nopeasti ja turvallisesti muodostamalla selvästi näkyviä kuplia vuotokohtaan. Voidaan käyttää myös esim. ilmastointijärjestelmän tai jarrujärjestelmän painehäviöiden (paineilmajarrut) etsimiseen. Ei tahraa eikä ruostuta. Sopii muovi-, teräs-, alumiini- ja kuparipinnoille yms. 200 ml.
Varoitus
Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Sisältää 1,2-BENTSISOTIATSOL-3(2H)-ONI. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Käytä suojakäsineitä/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet