750
18,75 / L

Ruosteenestomaali

Tuotenro. 36-7419

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
  • Sinkkifosfaattipohjainen kromaattivapaa korrosiolta suojaavaa pigmenttiä sisältävä ruosteenestomaali.
  • Teräksen, raudan ja alumiinin pohjamaalaukseen ja ruostesuojaukseen.
  • Ruosteenestomaali toimii mainiona pohjamaalina, joka parantaa maalaustuloksia.
  • Pohjamaali tarttuu erittäin hyvin, ja se voidaan märkähioa.
  • Pohjamaali on pölykuivaa 10 minuutin ja täysin kuivaa vuorokauden kuluttua.
  • Väri: punaruskea.
  • 400 ml.
HUOMIO!
  • Suuri ilmankosteus pidentää kuivumisaikaa. Ruosteenestomaalilla on suuri etu muihin vastaaviin tuotteisiin verrattuna, sillä se mahdollistaa pistehitsaamisen ruosteenestokyvyn heikkenemättä.
  • Soveltuu päällemaalaukseen kaikilla Bilteman automaaleilla.
Vaara
Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Käytössä voi muodostua syttyvä/räjähtävä höyry-ilmaseos.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin jos ilmenee pahoinvointia. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Vältä höyryn/suihkeen hengittämistä. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Lue merkinnät ennen käyttöä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös