490
9,80 / L

Moottorinpesuaine

Tuotenro. 36-4502
Moottorinpuhdistusaine poistaa öljyn ja lian nopeasti ja helposti moottoreista, koneista ym. Aine suihkutetaan puhdistettaville pinnoille. Voimakkaasti likaantuneet pinnat saattavat tarvita avuksi harjan. Aineen annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Pinta huudellaan lopuksi vedellä. Maalatulta pinnalta aine on huuhdeltava välittömästi pois. Moottorinpuhdistusainetta ei saa käyttää kuumaan moottoriin.Sisältää alifaattisia hiilivetyjä >30 % ja ionittomia tensidejä
Vaara
Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.