690
17,25 / L

Elektroniikkapuhdistusaine

Tuotenro. 36-457
Elektronisten laitteiden, instrumenttien, sähkömoottorien jne. turvalliseen ja nopeaan puhdistukseen. Puhdistusaineen pintajännite on alhainen eikä se johda sähköä. Ei muodosta kosteutta, haihtuu nopeasti ja kokonaan, joten siitä ei jää pinnoille mitään. Puhdistusaine ei vahingoita materiaaleja, värejä, kankaita tms. HUOM! Tee elektroniset laitteet jännitteettömiksi ennen puhdistusta.
Vaara
Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Erittäin helposti syttyvä aerosoli.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava jäteasemalle. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.