Alennettu hinta
790
5,27 / KG
Aiempi hinta 1390

Sinkkitäyte

Tuotenro. 36-054
Osta & Nouda
Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä Biltema {0} kahden tunnin päästä!
Lue lisää Osta & Nouda
Keltainen. Kaksikomponenttinen polyesteritäyte pienten lommojen ja reikien korjaukseen. Kiinnittyy peltiin, alumiiniin ja sinkkiin. Täyttää hyvin, kuivuu nopeasti ja on hyvä hioa. 1,5 kg. Toimitetaan ilman kovetinta. Käytä kovetinta 36049.
Vaara
Vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa. Epäillään heikentävän hedelmällisyyttä tai vaurioittavan sikiötä. Haitallista hengitettynä. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Syttyvä neste ja höyry.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Varastoi paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä tai suihkuta. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Älä hengitä pölyä/savua/kaasua/sumua/höyryä/suihketta. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös