590
14,75 / L

Ketjusuihke

Tuotenro. 36-445
Voitelee moottoripyörän ketjut (myös O-rengasketjut), nivelet, lukot, vaijerit, pienet akselit, hammasrattaat ym. Öljyn tarttuvuus on erittäin hyvä, ja se tunkeutuu erinomaisesti. Suojaa myös korroosiolta ja vähentää kitkaa. Kehitetty kaikkien matkamoottoripyörien voiteluun. 400 ml.
Vaara
Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet