Alennettu hinta
1,-
Aiempi hinta 490

ÖLJYNSUODATIN MOOTTORIPYÖRÄÄN

Tuotenro. 82-237

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Nykypäivän tehokkaat moottorit vaativat moottoriöljyiltä paljon. Vaikka käyttäisit parhainta ja laadukkainta moottoriöljyä, se ei selviä voitelutehtävästään, ellei öljynsuodatin (moottorin sydän) jatkuvasti puhdista sitä.
Bilteman moottoripyöriin tarkoitetut öljynsuodattimet ovat erittäin laadukkaita (alkuperäislaatua) ja niiden suodatinelementti on laadukasta erikoispaperia, minkä ansiosta öljyn voitelukyky pysyy optimaalisena, koska suodatin poistaa öljystä lian, metallijäämät, noen yms. ja moottorin laakereihin ja muihin voideltaviin kohtiin pääsee vain puhdasta öljyä. Tämä takaa moottorin täyden toimintakunnon ja pidentää moottorin käyttöikää.
Hyvä öljynsuodatin on ehdottomasti halvin vakuutus moottorille. Bilteman moottoripyörien öljynsuodatinvalikoimaan kuuluvat täydellinen ˝Spin-On˝-suodatinsarja ja panossuodatin. Koska suodattimet ovat OEM-tyyppisiä, tietyt Spin-On-suodattimet on varustettu takaiskuventtiilillä ja että panossuodattimet on (tarvittaessa) varustettu öljynsuodattimen kanteen sopivalla O-renkaalla.

Sopii:

  • SUZUKI MOTORCYCLES: GR GS GSF GSX GSX-R

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet