590

ÖLJYNSUODATIN MOOTTORIPYÖRÄÄN

Tuotenro. 82-233
Osta & Nouda
Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä Biltema {0} kahden tunnin päästä!
Lue lisää Osta & Nouda
Nykypäivän tehokkaat moottorit vaativat moottoriöljyiltä paljon. Vaikka käyttäisit parhainta ja laadukkainta moottoriöljyä, se ei selviä voitelutehtävästään, ellei öljynsuodatin (moottorin sydän) jatkuvasti puhdista sitä.
Bilteman moottoripyöriin tarkoitetut öljynsuodattimet ovat erittäin laadukkaita (alkuperäislaatua) ja niiden suodatinelementti on laadukasta erikoispaperia, minkä ansiosta öljyn voitelukyky pysyy optimaalisena, koska suodatin poistaa öljystä lian, metallijäämät, noen yms. ja moottorin laakereihin ja muihin voideltaviin kohtiin pääsee vain puhdasta öljyä. Tämä takaa moottorin täyden toimintakunnon ja pidentää moottorin käyttöikää.
Hyvä öljynsuodatin on ehdottomasti halvin vakuutus moottorille. Bilteman moottoripyörien öljynsuodatinvalikoimaan kuuluvat täydellinen ˝Spin-On˝-suodatinsarja ja panossuodatin. Koska suodattimet ovat OEM-tyyppisiä, tietyt Spin-On-suodattimet on varustettu takaiskuventtiilillä ja että panossuodattimet on (tarvittaessa) varustettu öljynsuodattimen kanteen sopivalla O-renkaalla.

Sopii:

  • HONDA MOTORCYCLES: CB CBF CBR GL NT NTV RVF ST VFR VT VTR XL XRV
  • KAWASAKI MOTORCYCLES: EN ER GPZ GTR KLE NINJA W VERSYS VN VULCAN Z ZXR ZZ-R
  • YAMAHA MOTORCYCLES: FZ FZR FZS GTS MT V-MAX XJ XV XVZ YZF YZF-R

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet