390

Kiinnitysköysi

Tuotenro. 82-049
Kätevä väline tavaroiden kiinnittämiseen, ripustamiseen tai nostamiseen. Sopii myös esim. pressujen ja telttojen ankkurointiin. Kaksi karbiinihakaa ja vinssi, joiden avulla köysi on helppo kiristää. Pituus: 2,5 m. Nailonköysi. Enimmäiskuormitus: 68 kg.

*Automaattinen lukitus. *Lukitsee heti luistamatta ja löytymättä. *Helppokäyttöinen väline monenlaiseen käyttöön, esim. hankalien tavaroiden ripustamiseen. *Kestää kuumuutta ja kylmyyttä. Materiaali
Köysi: punottu nylon
Karbiinihaat: kumipintainen sinkitty teräs
Vinssimekanismi: painevalettua sinkkiä, lasikuituvahvisteinen kotelo
Enimmäiskuormitus: 68 kg

Tee näin:
KIINNITYS
*Kiinnitä liikkuva koukku kiinteään rakenteeseen. *Sido köysi tavaran ympärille. Kiinnitä vinssiin kytketty koukku kiinteään rakenteeseen ja kiristä köysi. *Kuorma vapautetaan lukitsinta painamalla.
NOSTAMINEN
*Kiinnitä toinen koukku kiinteään esineeseen tai esim. palkin ympäri. *Käytä toista koukkua nostettavan tavaran kiinnittämiseen. *Kiristä köysi vinssin avulla. *Kuorma vapautetaan lukitsinta painamalla. Tarkasta ensin, ettei kukaan ole tavaran alapuolella.

HUOM! Määritä tavaran paino aina ennen välineen käyttöä. Älä koskaan ylitä enimmäiskuormitusta.
Tarkasta kuormankiinnitin ennen jokaista käyttökertaa. Älä sijoita kuormankiinnitintä terävien reunojen läheisyyteen. Tarkasta, ettei köysi jää puristuksiin, hankaudu tai osu kuumiin pintoihin.

Muut asiakkaat ostivat myös