990

Istuinkoroke

Tuotenro. 39-804
Istuinkoroke 15–36 kg painaville lapsille (n. 4-vuotiaasta alkaen). Ryhmän 2–3 ECE R44/04 –hyväksytty. Mukana turvavyönohjain, vaihdettava verhoilu. Istuinkorokkeen vuori voidaan irrottaa ja pestä lämpötilassa 30 ˚C pesuohjeiden mukaisesti. Istuinkoroketta voidaan käyttää kaikissa 3-pisteturvavöillä varustetuissa ajoneuvoissa. Sillä on ECE R16- tai vastaava hyväksyntä. Tyynyä voi käyttää etu- tai takaistuimella.

TÄRKEÄÄ
Jos autossa on turvatyyny etumatkustajaa varten, lapsen on oltava vähintään 140 cm:n mittainen, jotta hän voi matkustaa etuistuimella. Aseta tyyny istuimeen ja kiristä vyö kuvassa näkyvällä tavalla. HUOMIO! Varmista, että lapsi istuu suorassa istuimen selkänojaa vasten ennen turvavyön kiinnittämistä. Turvavyön tulee kulkea lapsen olkapään yli. Se EI saa kulkea kaulan poikki. Lisäksi turvavyön on kuljettava käsinojan alta kuvassa näkyvällä tavalla. Älä koskaan jätä lasta istumaan istuinkorokkeelle vartioimatta. Älä tee turvavyötyynyyn muutoksia.

VAROITUS!
Jos istuinkoroke altistuu voimakkaalle iskulle esimerkiksi kolarin vuoksi, se on vaihdettava uuteen, jotta turvallisuus taataan.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet