Tuotteen palauttaminen, vaihtaminen tai reklamointi

Miten toimin, jos haluan palauttaa tuotteen?

Ostaessasi tuotteen Biltemasta teet 30 päivän avoimen kaupan, mikä tarkoittaa, että saat rahasi takaisin, mikäli palautat tuotteen 30 päivän sisällä ostosta. Voit palauttaa tuotteen mihin tahansa Biltema-tavarataloon. – Katso ohjeet verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palauttamiseen täältä.

Miten perun ostokseni tai vaihdan tuotteen?

Ole yhteydessä lähimmän tavaratalosi asiakaspalveluun mahdollisimman pian. Huom! Älä unohda ostokuittia. Tuotteet voidaan vaihtaa tai ottaa vastaan, mikäli seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Tuote on käyttämätön ja vahingoittumaton.
  • Alkuperäispakkaus vahingoittumaton eli myyntikelpoinen. Öljyjä, kemikaaleja ja muita tuotteita, joissa ei ole sinettiä, ei vaihdeta.
  • Ostokuitti esitetään asioinnin yhteydessä.
  • Vaihto tai palautus tapahtuu 30 päivän sisällä ostotapahtumasta.
  • Poikkeuksena ovat tietyt auton sähköosat, jolloin ostokuitissa lukee "Auton elektroniikka, ei palautusoikeutta".
  • Alennustuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta.
  • Palautus- ja vaihto-oikeus ei koske jäätymisherkkiä tuotteita aikavälillä lokakuu–huhtikuu! Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi vesipohjaiset kemikaalit, kuten maalit ja pesuaineet.

Miten teen reklamaation?

Mene lähimmän tavaratalosi asiakaspalveluun tuote ja sen ostokuitti mukanasi. Mikäli lähimmässä tavaratalossa asiointi ei ole mahdollista tai tuottaa ylimääräistä vaivaa, suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 09 4270 5830. Pidä tuote ja ostokuitti valmiina.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Kuluttajariitalautakunta tekee aina itsenäisen ratkaisun esimerkiksi reklamaatiotapauksissa. Biltema osallistuu aina näihin tapauksiin.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin painovirheisiin ja hinnanmuutoksiin kotisivuillamme, kuvastossamme sekä muissa mainos- ja markkinointimateriaaleissamme. Meillä on oikeus korjata mahdolliset virheet, muuttaa tai päivittää kotisivujen tietoja sekä tehdä jatkuvasti tuotemuutoksia ja -parannuksia. Verkkosivustomme tuotekuvat voivat olla viitteellisiä.